';
sandellsandberg är en del av ÅF

ÅF förvärvade sandellsandberg arkitekter i maj 2016, sandellsandberg kommer fortsatt att verka under samma namn och från egna lokaler.
För oss var det viktigt att hitta en partner som förstår värdet av god arkitektur och design, det har vi hittat i ÅF. Vi vill kunna växa och vidareutveckla verksamheten, säger Thomas Sandell, chefsarkitekt och grundare.
ÅF och sandellsandberg har samsyn kring Stockholms tillväxtscenario och ser gemensamma affärsmöjligheter inom bostadsutveckling och infrastruktur. ÅF kompletterar sandellsandbergs arkitekterbjudande med bl.a landskapsarkitekter, stadsplanerare, belysningsdesigners, akustikkonsulter samt byggprojektledning.

Läs mer om ÅF på www.afconsult.se

sasaadmin

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.